Døre og vinduer

Trænger dine døre og vinduer til en overhaling?

Døre og vinduer bliver med årene slidt – det kan ikke undgås! Derfor er det en god idé altid at holde øje med, hvordan dine døre og vinduer har det. Selvfølgelig for at gøre dit indeklima så godt som muligt, for at undgå varige skader og for at begrænse dit varmeforbrug indendørs.

Vi udfører både reparationer og renoveringer, og hvis det ikke kan betale sig at reparere på de gamle døre og vinduer, skifter vi dem også gerne for dig. Vi bestræber os på at pille døre og vinduer nænsomt ud, så der kommer så lidt følgeskader som muligt, og så du ikke skal bøvle med andet end at få skiftet døren eller vinduet.

 Vi udfører

  • Reparationer og renoveringer
  • Udskiftninger
  • Servicearbejde

Skal du have ordnet de gamle døre og vinduer? Ring til os i dag!

Danske materialer og mærker

Der er ingen grund til at kigge længere væk end højst nødvendigt. Derfor prøver vi altid at bruge materialer og døre og vinduer, der dansk produceret. Vi har samarbejdsaftaler med forskellige danske producenter, fx KBK, Glaseksperten, Rolfsted vinduer, STM og selvfølgelig Velfac. Vi ved, det er kvalitet, og derfor synes vi også, de danske mærker er de bedste at bruge, når der skal udskiftes.

Vi giver gerne et tilbud på dine døre og vinduer. Kontakt os i dag, så vi kan få en god snak!

Brdr Barslund Odense ApS

3 gode grunde til at vælge

Brdr Barslund Odense ApS

L

Du får kvalitetshåndværk

Vi yder kvalitetsikret håndværk med professionel styring og effektiv korodinering.

L

Du får erfarne fagfolk til opgaven

Ved at benytte Brdr Barslund Odense ApS som din tømrer får du nogle af Fyns mest erfarne fagfolk til at rådgive og servicere dig på din tømreropgave.
L

Du får en fornuftig pris

Inden vi indgår en aftale er det vigtigt at vi forventningsafstemmer, så begge parter ved præcis, hvad de går ind til og står med i sidste ende.