Ombygning og Renovering

Giv nyt liv til det gamle hus

Ombygninger og renoveringer er populære – og det er med god grund. Vi ønsker alle, at vores hjem er vores. Det kan det blive med en ombygning eller renovering.

Har du købt et godt hus, men hvor stilen eller indretningen ikke passer til dig? Så er en ombygning og renovering det, der skal til.

 Vi udfører

  • Renoveringer af ældre huse
  • Ombygninger af indmaden i huset
  • Køkkener
  • Gulve: sildebensparket, gulvvarme, plankegulve osv.
  • Nye eller flere værelser

Du kan give et gammelt hus et helt nyt liv ved at ombygge det, så det bliver til dit hjem. Det handler ikke kun om udseende og stil, men det praktiske aspekt skal også tænkes ind. Er I en børnefamilie, hvor det er helt essentielt, at der er plads til jer alle sammen i huset, kan det være, at der skal laves flere værelser, væltes vægge eller måske bygges om i køkkenet, så det bliver til et køkken-alrum.

Mulighederne er mange, og derfor er det også vigtigt, du får dig en god snak med en dygtig tømrer, der ved, hvad han laver!

Du er velkommen hos Brdr. Barslund! Kontakt os i dag og lad os høre om dit drømmehus.

Brdr Barslund Odense ApS

3 gode grunde til at vælge

Brdr Barslund Odense ApS

L

Du får kvalitetshåndværk

Vi yder kvalitetsikret håndværk med professionel styring og effektiv korodinering.

L

Du får erfarne fagfolk til opgaven

Ved at benytte Brdr Barslund Odense ApS som din tømrer får du nogle af Fyns mest erfarne fagfolk til at rådgive og servicere dig på din tømreropgave.
L

Du får en fornuftig pris

Inden vi indgår en aftale er det vigtigt at vi forventningsafstemmer, så begge parter ved præcis, hvad de går ind til og står med i sidste ende.