Om os

Hvem er vi

Brdr Barslund Odense ApS

Brdr. Barslund Odense ApS

Effektivt og professionelt tømrerfirma

Brdr. Barslund i Odense har mange år på bagen – faktisk startede vi allerede i 1971. I 2003 var der generationsskifte, hvor Ole Barslund overtog firmaet fra sin far, og selvom Ole er udlært i familievirksomheden, har han fået erfaring andre steder siden.

Kvalitet og godt håndværk var nøgleord for os allerede i 1971 – og det er de stadig. Vi er dygtige til vores fag, vi overholder vores aftaler, og vi kommer altid så hurtigt, vi kan. Det er vigtigt for os, at vores kunder altid kan regne med os – det skaber kun en dårlig stemning, hvis man lader vente på sig.

I dag er vi otte mand inkl. en lærling. Vi ser det som en kæmpe fordel altid at have et godt, solidt team, hvor hver mand kan sit håndværk til fingerspidserne. Derfor har vi også typisk en lærling, så vi kan være med til at forme branchens fremtid. Det handler om respekt for faget, og det har vi her hos os.

Vi vil gerne høre om dine byggeprojekter, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på opgaven – så kontakt os i dag, så vi sammen kan føre dine projekter ud i livet.

Brdr. Barslund udfører arbejde i Odense og på hele Fyn.