Totalentreprise

Er det store byggeprojekt for uoverskueligt? Vi tager gerne totalentrepriser!

Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på et stort byggeprojekt som fx køkkenrenoveringen, hvor der skal bruges tømrere, VVS’ere, elektrikere, malere, murere osv. Derfor er det heller ikke unormalt, at du får én mand til at holde overblikket over det hele.

 Fordelen for dig

Ved du, hvornår der skal bruges en VVS’er? Ved du, hvilke opgaver en tømrer kan klare selv? Har du styr på alle reglerne? Hvis ikke, kan det give god ro og tryghed at overlade det til en, der ved det.  Heldigvis har vi mange års erfaring med totalentrepriser, vi kender de rigtige folk, der er dygtige til deres håndværk. Og så kan vi nemt holde styr på hele opgaven for dig, så du ved, de rigtige ting bliver gjort på den rigtige måde.

Kontakt Brdr. Barslund i dag til din totalentreprise – både til private og erhverv!

Hvornår er totalentrepriser det bedste valg?

I ordets bedste forstand betyder totalentreprise selvfølgelig, at vi klarer hele byggeprojektet for dig. Totalentrepriser kommer i mange former, men det er især en god idé at tænke i totalentrepriser, hvis du skal have lavet rum i hjemmet eller til kontorbygningen, hvor der skal flere elementer i spil, fx køkkener, badeværelser, entreen, loungeområder med tekøkkener osv. Til sådanne opgaver skal der bruges alle former for håndværkere. Dét kan vi klare for dig!

Ring til os i dag!

Brdr Barslund Odense ApS

3 gode grunde til at vælge

Brdr Barslund Odense ApS

L

Du får kvalitetshåndværk

Vi yder kvalitetsikret håndværk med professionel styring og effektiv korodinering.

L

Du får erfarne fagfolk til opgaven

Ved at benytte Brdr Barslund Odense ApS som din tømrer får du nogle af Fyns mest erfarne fagfolk til at rådgive og servicere dig på din tømreropgave.
L

Du får en fornuftig pris

Inden vi indgår en aftale er det vigtigt at vi forventningsafstemmer, så begge parter ved præcis, hvad de går ind til og står med i sidste ende.