Tagarbejde

Skal dit tag have et tjek eller en renovering?

Dit tag sørger for, at hele dit hjem fungerer optimalt. Et slidt tag, der ikke er vedligeholdt, kan koste dig dyrt! Derfor skal du altid sørge for at tjekke dit tag for skader, der kan repareres. Det kan være tagsten, der er gået i stykker, så vand trænger ind i underlaget og isoleringen og giver vandskader og råd på sigt.

Vi har stor erfaring i at skifte og renovere tage, så kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi tager os af tagrenovering og tagskift på hele Fyn!

Selvom vi er placeret i Odense, kører vi gerne på hele Fyn. Det er intet problem for os. Det eneste, vi ikke udfører, er tagpap – men ellers kan vi klare det hele for dig. Det vigtigste er, at dit tag kan holde til det danske klima, så du ikke skal bekymre dig om det i mange, mange år fremover.

Et nyt, lækkert tag kan også løfte hele boligens værdi markant. Står du og skal sælge, og er dit tag ikke, hvad det har været, kan du hurtigt skrue prisen på hele boligen op ved et tagskift.

 Ring til os i dag, så vi kan få en god snak om dit tag.

Brdr Barslund Odense ApS

3 gode grunde til at vælge

Brdr Barslund Odense ApS

L

Du får kvalitetshåndværk

Vi yder kvalitetsikret håndværk med professionel styring og effektiv korodinering.

L

Du får erfarne fagfolk til opgaven

Ved at benytte Brdr Barslund Odense ApS som din tømrer får du nogle af Fyns mest erfarne fagfolk til at rådgive og servicere dig på din tømreropgave.
L

Du får en fornuftig pris

Inden vi indgår en aftale er det vigtigt at vi forventningsafstemmer, så begge parter ved præcis, hvad de går ind til og står med i sidste ende.